SARI CITRA

SARI CITRA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sari Citra. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2022 om 21:20 Super genoten van het altijd heerlijke eten van Sari Citra. Mooi op tijd en goed bezorgd.
13 nov 2021 om 17:06 Lekker, maar de beschrijving kan wat duidelijker. Ik kreeg aanelkaar gekleefde rijst ipv normaal rijst
21 jul 2021 om 8:55 Zo blij dat ik hier eindelijk kon bestellen, lekkerste van amsterdam!
12 jun 2021 om 23:06 De bestelling kwam heel laat, en het eten was niet wat ik van Sari Citra gewend was. Hoeveelheid was ok maar de vlees en groente vielen tegen,
7 mrt 2021 om 20:34 Veel te duur voor de kwaliteit.. Jammer, want het kan zo heerlijk zijn.
28 dec 2020 om 13:01 Delicious, as always!
18 dec 2020 om 9:12 prima warm en uiteraard weer perfect van smaak
26 nov 2020 om 18:32 Nasi rames besteld alle gerechten door elkaar, Indonesische stamppot. Jammer
18 okt 2020 om 16:45 We vonden alles lekker van jullie.Waarschijnlijk komen we nog wel een keer terug.
29 sep 2020 om 8:30 Prijzig en geen keuzes bij rames. Wel erg lekker
15 aug 2020 om 9:38 Was lekker! Bestelling duurde wel lang.
28 jul 2020 om 20:46 Eten viel tegen, en we moesten erg lang erop wachten! Normaal ben ik super fan van het eten als ik het zelf afhaal maar via thuisbezorgd viel het tegen.